UDENDØRS MALERARBEJDE

Udendørs malerarbejde i Esbjerg

Malerfirma til udendørs malerarbejde i Esbjerg

Udearealer gemmer på mange opgaver af udendørs malerarbejde. Hos os får du en samlet løsning og en mulighed for rådgivning, så du får et værdifuldt udbytte og indbydende udearealer.

Der er flere forhold, du skal være opmærksom på i arbejdet med udearealer, men lad det ikke være din bekymring. Som dit malerfirma tager vi os af alle de faglige aspekter og inddrager dig i beslutninger og informationer i det omfang, du ønsker. Vi hjælper gerne med at skabe de rigtige rammer for nybyg eller som opgradering af eksisterende udearealer.

Hvilket udendørs malerarbejde gemmer dine udearealer på?

Udendørs malerarbejde på udearealer er mangeartede. Hos os får du en flink og fagligt opdateret fagperson til opgaven, for dig betyder det et nemt samarbejde og det ønskede resultat. Ud over et tilfredsstillende resultat sikrer vi også den mest optimale levetid på de opgaver, vi laver.

Som kunde kan du nemlig regne med, at vi rådgiver dig til det mest værdifulde resultat. Vi tager gerne ud til dig og gennemgår de forskellige muligheder og hjælper dig i gang, undervejs i processen og helt i mål. Hos KB Oldenborg Malerfirma går vi meget op i kommunikation, så med os som dit malerfirma er du garanteret dialog, så du altid er informeret om, hvad der sker i processen.

Skal du have hjælp til udendørs malerarbejde i Esbjerg, Ribe eller omegn? Kontakt os og fortæl, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt KB Oldenborg Malerfirma

Dit lokale malerfirma i Esbjerg og omegn. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen nedenfor, så vender vi hurtigt tilbage til dig. Vi glæder os til at hjælpe med at realisere dine malerdrømme.

  KB Oldenborg Malerfirma: Mere end blot penselstrøg i Esbjerg og omegn!

  Ud over vores ekspertise indenfor udendørs malerarbejde, står vi også klar til at hjælpe dig med indendørs maleropgaver, tapetsering, fuldspartling, klargøring af flyttelejligheder, samt lægning af epoxy-gulve. Hos KB Oldenborg Malerfirma får du en alt-i-en malerløsning i Esbjerg og omegn!

  Se vores anmeldelser

  Et super professionelt stykke malerarbejde

  Kristian fra firmaet KB Oldenborg Malerfirma har været forbi vores hus i Kolding et par dage. Det udvendige træværk på huset trængte virkelig til en kærlig hånd, hvilket Kristian bestemt har givet det. Først en grundig rengøring for alger m.m. og derefter et rigtig flot stykke malerarbejde, der har fået vores hus til at se ud som nyt igen. Det har været en fornøjelse at have Kristian på besøg og til den pris bliver det ikke sidste gang 🙂

  Vi er meget tilfredse

  Vores bryggers fra 1970'erne trængte virkelig til en kærlig hånd. Det sørgede Kristian fra KB Oldenborg Malerfirma for, da han på kort tid friskede låger, vægge, lofter og lister op. Virkelig flot arbejde og vi er meget tilfredse - og til en fornuftig pris👍

  God kommunikation og smukt resultat

  Havde besøg af Kristian som ejer KB Oldenborg Malerfirma. Han udførte spartel og malerarbejde i mit husrenoveringsprojekt. Han leverede et yderst professionelt arbejde, service niveauet var i top og resultatet ikke til at sætte en finger på. Arbejdet blev udført hurtigt og fleksibelt med tørretider osv. og til aftalte pris. En klar anbefaling herfra.

  Vil du se mere af vores arbejde?

  Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.