FLYTTELEJLIGHEDER

Flyt opgaven med klargøring af flyttelejligheder til et kompetent malerfirma

Flyttelejligheder – Et stabilt valg, når boligen skifter lejer

Klargøring af flyttelejligheder kræver en maler, så den næste beboer overtager en pæn lejlighed. Opgaven med flyttelejligheder kan kræve både pletspartling, maling og i nogle tilfælde også fugning.

Med opgaven hjælper vi med dine overvejelser og letter dine bekymringer, hvad end du er tidligere lejer, udlejer eller boligforening. For i KB Oldenborg Malerfirma har vi erfaring med klargøring af flyttelejligheder, og når først vi har aftalt rammerne for opgaven, så er vi et stabilt valg, der kan klare opgaven hver gang, det er nødvendigt.

Malerfirma til flyttelejligheder i Esbjerg

Som udlejer eller boligforing kan du med os som ansvarlig for opgaven slippe for hver gang at skulle gennemgå de ting, der skal laves. Hvis vi kender ønskerne, så matcher vi dem med vores faglighed og gode håndværk, så lejligheden hurtigt er klar til næste beboer.

Er du lejer, der står foran en fraflytning, så kan du med os regne med et ordentligt stykke arbejde, hvor vi vurderer, hvilken indsats der er nødvendig for, at lejligheden fremstår som ønsket ved fraflytningssyn.

Skal vi være din stabile løsning til maling af flyttelejligheder i Esbjerg og omegn? Kontakt os og lad os finde ud af, hvad vi kan hjælpe dig med.

Kontakt KB Oldenborg Malerfirma

Dit lokale malerfirma i Esbjerg og omegn. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen nedenfor, så vender vi hurtigt tilbage til dig. Vi glæder os til at hjælpe med at realisere dine malerdrømme.

  KB Oldenborg Malerfirma: Fra Flyttelejligheder til Komplet Malerløsning i Esbjerg

  Flyttelejligheder i Esbjerg får nyt liv med KB Oldenborg Malerfirma. Udover klargøring af lejligheder, tilbyder vi også indendørs og udendørs malerarbejde, tapetsering, fuldspartling, og epoxy-gulvlægning. Vi er din alt-i-en partner for kvalitetshåndværk og klargøring.

  Se vores anmeldelser

  Et super professionelt stykke malerarbejde

  Kristian fra firmaet KB Oldenborg Malerfirma har været forbi vores hus i Kolding et par dage. Det udvendige træværk på huset trængte virkelig til en kærlig hånd, hvilket Kristian bestemt har givet det. Først en grundig rengøring for alger m.m. og derefter et rigtig flot stykke malerarbejde, der har fået vores hus til at se ud som nyt igen. Det har været en fornøjelse at have Kristian på besøg og til den pris bliver det ikke sidste gang 🙂

  Vi er meget tilfredse

  Vores bryggers fra 1970'erne trængte virkelig til en kærlig hånd. Det sørgede Kristian fra KB Oldenborg Malerfirma for, da han på kort tid friskede låger, vægge, lofter og lister op. Virkelig flot arbejde og vi er meget tilfredse - og til en fornuftig pris👍

  God kommunikation og smukt resultat

  Havde besøg af Kristian som ejer KB Oldenborg Malerfirma. Han udførte spartel og malerarbejde i mit husrenoveringsprojekt. Han leverede et yderst professionelt arbejde, service niveauet var i top og resultatet ikke til at sætte en finger på. Arbejdet blev udført hurtigt og fleksibelt med tørretider osv. og til aftalte pris. En klar anbefaling herfra.

  Vil du se mere af vores arbejde?

  Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.