Epoxy

Få lagt epoxy-gulv i Esbjerg

Et epoxy-gulv med lang levetid

Epoxy-gulv er et genialt gulvprodukt. Det har en lang levetid og en imponerende holdbarhed. Det er ofte brugt på for eksempel lagerbygninger og værksteder. Denne holdbarhed og slidstyrke kan vi hjælpe med at implementere i dit hjem eller virksomhed. Det fungerer godt til opdatering af eksisterende gulv eller som en moderne gulvløsning til nybyg.

Vi kan tilmed tilbyde en skræddersyet gulvløsning, da epoxy kan laves i alverdens farver og nuancer. Vi hjælper i den forbindelse gerne med rådgivning, hvor vi sammen kan kigge på de omgivelser og behov, epoxy-gulvet skal dække.

Gå med kvalitetsløsningen til epoxy-gulvet

Epoxy er på flere måder et kvalitetsprodukt, der blandt andet med sin slidstyrke giver meget værdi for pengene. Men for at sikre den optimale gulvlægning med epoxy-gulv er det vigtigt at vælge erfarne fagfolk til opgaven.

Hos KB Oldenborg Malerfirma har vi mange års erfaring med epoxy-gulv. Og med os til opgaven kan du forvente et ekstraordinært serviceniveau og et resultat, der lever op til de højeste standarder. Vi kører til opgaver i Esbjerg, Ribe, Kolding og Tønder – og som en del af vores service rådgiver vi dig gerne om dine forskellige muligheder.

Overvejer du, om epoxy-gulv er den rette løsning til dit gulv? Kontakt os og lad os finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt KB Oldenborg Malerfirma

Dit lokale malerfirma i Esbjerg og omegn. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen nedenfor, så vender vi hurtigt tilbage til dig. Vi glæder os til at hjælpe med at realisere dine malerdrømme.

  Epoxy-gulv er en slidstærk og langtidsholdbar løsning til dit gulv

  Epoxy-gulve fra KB Oldenborg Malerfirma i Esbjerg kombinerer holdbarhed med elegance. Udover epoxy, specialiserer vi os også i indendørs/udendørs malerarbejde, tapetsering, fuldspartling og klargøring af flyttelejligheder. En alt-i-en løsning for alle dine maler- og gulvbehov.

  Se vores anmeldelser

  Et super professionelt stykke malerarbejde

  Kristian fra firmaet KB Oldenborg Malerfirma har været forbi vores hus i Kolding et par dage. Det udvendige træværk på huset trængte virkelig til en kærlig hånd, hvilket Kristian bestemt har givet det. Først en grundig rengøring for alger m.m. og derefter et rigtig flot stykke malerarbejde, der har fået vores hus til at se ud som nyt igen. Det har været en fornøjelse at have Kristian på besøg og til den pris bliver det ikke sidste gang 🙂

  Vi er meget tilfredse

  Vores bryggers fra 1970'erne trængte virkelig til en kærlig hånd. Det sørgede Kristian fra KB Oldenborg Malerfirma for, da han på kort tid friskede låger, vægge, lofter og lister op. Virkelig flot arbejde og vi er meget tilfredse - og til en fornuftig pris👍

  God kommunikation og smukt resultat

  Havde besøg af Kristian som ejer KB Oldenborg Malerfirma. Han udførte spartel og malerarbejde i mit husrenoveringsprojekt. Han leverede et yderst professionelt arbejde, service niveauet var i top og resultatet ikke til at sætte en finger på. Arbejdet blev udført hurtigt og fleksibelt med tørretider osv. og til aftalte pris. En klar anbefaling herfra.

  Vil du se mere af vores arbejde?

  Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.