KONTAKT

​KONTAKT KB Oldenborg Malerfirma

Dit Valg for Alt fra Indendørs Malerarbejde til Epoxy-Gulve. Hos os kombineres ægte håndværk med tæt kundekontakt. Vores mangeårige erfaring omfatter alt fra tapetsering til fuldspartling, og fra flyttelejligheder til robuste epoxy-gulve. Drevet af kundesamarbejde sikrer vi høj kvalitet i hvert eneste projekt. Lad os realisere dine malerdrømme i Ribe, Esbjerg og omegn.

Kontakt KB Oldenborg Malerfirma – Din Lokale Maler i Esbjerg

Dit lokale malerfirma i Esbjerg og omegn. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen nedenfor, så vender vi hurtigt tilbage til dig. Vi glæder os til at hjælpe med at realisere dine malerdrømme.

  ​KONTAKTINFO

  Vi er klar til at hjælpe dig videre med din næste maleropgave. Kontakt os og få et tilbud.

  KB Oldenborg Malerfirma​
  Rønnevej 2A
  6760 Ribe

  ​CVR​: 44185695

  Se vores anmeldelser

  Et super professionelt stykke malerarbejde

  Kristian fra firmaet KB Oldenborg Malerfirma har været forbi vores hus i Kolding et par dage. Det udvendige træværk på huset trængte virkelig til en kærlig hånd, hvilket Kristian bestemt har givet det. Først en grundig rengøring for alger m.m. og derefter et rigtig flot stykke malerarbejde, der har fået vores hus til at se ud som nyt igen. Det har været en fornøjelse at have Kristian på besøg og til den pris bliver det ikke sidste gang 🙂

  Vi er meget tilfredse

  Vores bryggers fra 1970'erne trængte virkelig til en kærlig hånd. Det sørgede Kristian fra KB Oldenborg Malerfirma for, da han på kort tid friskede låger, vægge, lofter og lister op. Virkelig flot arbejde og vi er meget tilfredse - og til en fornuftig pris👍

  God kommunikation og smukt resultat

  Havde besøg af Kristian som ejer KB Oldenborg Malerfirma. Han udførte spartel og malerarbejde i mit husrenoveringsprojekt. Han leverede et yderst professionelt arbejde, service niveauet var i top og resultatet ikke til at sætte en finger på. Arbejdet blev udført hurtigt og fleksibelt med tørretider osv. og til aftalte pris. En klar anbefaling herfra.