PROFIL

Om os

Bag KB Oldenborg Malerfirma er Kristian Oldenborg, der driver malerfirmaet fra Ribe.

Efter at have været i malerbranchen fra 2011 har han siden 2023 kunnet sætte eget firmanavn på sit kvalitetshåndværk.

Hos os kan du, ud over netop kvalitetshåndværk, også forvente en ekstraordinær kundekontakt. Drivkraften i vores arbejde er det gode kundesamarbejde, fordi det i kombination med vores håndværk i sidste ende baner vejen for det bedste resultat og derved også tilfredse kunder.

Det er vores fornemste opgave, at du hos os møder mennesker, der maler, og ikke får en følelse af, at dit hjem invaderes af maskin- og møntdrevne malere.

Vi maler i Ribe, Esbjerg, Kolding og Tønder, og hvis du har et projekt, kommer vi gerne ud og kigger på det, så vi sammen kan finde ud af, hvordan du får det, du ønsker.

Vil du have én samlet løsning på dine malerdrømme? Kontakt os og fortæl, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt KB Oldenborg Malerfirma

Dit lokale malerfirma i Esbjerg og omegn. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen nedenfor, så vender vi hurtigt tilbage til dig. Vi glæder os til at hjælpe med at realisere dine malerdrømme.

  KB Oldenborg Malerfirma: Kvalitetsmaler og Personlig Kontakt

  Dit Valg for Alt fra Indendørs Malerarbejde til Epoxy-Gulve. Hos os kombineres ægte håndværk med tæt kundekontakt. Vores mangeårige erfaring omfatter alt fra tapetsering til fuldspartling, og fra flyttelejligheder til robuste epoxy-gulve. Drevet af kundesamarbejde sikrer vi høj kvalitet i hvert eneste projekt. Lad os realisere dine malerdrømme i Ribe, Esbjerg og omegn.

  Se vores anmeldelser

  Et super professionelt stykke malerarbejde

  Kristian fra firmaet KB Oldenborg Malerfirma har været forbi vores hus i Kolding et par dage. Det udvendige træværk på huset trængte virkelig til en kærlig hånd, hvilket Kristian bestemt har givet det. Først en grundig rengøring for alger m.m. og derefter et rigtig flot stykke malerarbejde, der har fået vores hus til at se ud som nyt igen. Det har været en fornøjelse at have Kristian på besøg og til den pris bliver det ikke sidste gang 🙂

  Vi er meget tilfredse

  Vores bryggers fra 1970'erne trængte virkelig til en kærlig hånd. Det sørgede Kristian fra KB Oldenborg Malerfirma for, da han på kort tid friskede låger, vægge, lofter og lister op. Virkelig flot arbejde og vi er meget tilfredse - og til en fornuftig pris👍

  God kommunikation og smukt resultat

  Havde besøg af Kristian som ejer KB Oldenborg Malerfirma. Han udførte spartel og malerarbejde i mit husrenoveringsprojekt. Han leverede et yderst professionelt arbejde, service niveauet var i top og resultatet ikke til at sætte en finger på. Arbejdet blev udført hurtigt og fleksibelt med tørretider osv. og til aftalte pris. En klar anbefaling herfra.

  Vil du se mere af vores arbejde?

  Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.