TAPETSERING

Tapetsering i Esbjerg

Malerfirma til tapetsering i Esbjerg

Tapetsering er en krævende proces, hvor viden og erfaring kan være altafgørende for det endelige projekt. Det er også en proces, der kan være forbundet med udfordringer og forskellige muligheder, og her er du, hvis du er allieret med KB Oldenborg Malerfirma, godt stillet.

Vi har mange års erfaring med tapetsering, og vi gør det for både private og erhverv. Det gælder både i større projekter som nybyg, hvor vi hjælper fra rå til færdige vægge, eller i mindre renoveringsopgaver.

Tapetsering er fundamentet for det bedste resultat

Tapetsering kan både være fundament for maling eller som et spændende visuelt udtryk. Vi arbejder i alt fra glasvæv og filt til mønstret tapet. Og hos os er der ingen grimme samlinger, og vi er aldrig færdige med en opgave, før både du og vi er tilfredse.

Gode resultater starter ofte med godt samarbejde. Her hjælper vi dig helt fra første kontakt til de færdigt tapetserede vægge. Med et uforpligtende tilbud skaber vi rammen for samarbejdet, og med god dialog sikrer vi en god proces.

Vi sætter tapet op i Ribe, Esbjerg, Kolding og Tønder. Skal vi stå for professionel tapetsering hos dig? Kontakt os og fortæl, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt KB Oldenborg Malerfirma

Dit lokale malerfirma i Esbjerg og omegn. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen nedenfor, så vender vi hurtigt tilbage til dig. Vi glæder os til at hjælpe med at realisere dine malerdrømme.

  Kvalitets Tapetsering og Mere: Din Alt-i-én Malerløsning i Esbjerg

  Udover vores ekspertise inden for tapetsering, leverer KB Oldenborg Malerfirma også førsteklasses løsninger inden for indendørs og udendørs malerarbejde, fuldspartling, klargøring af flyttelejligheder, og epoxy-behandlinger. Med os ved din side får du en komplet maler- og tapetseringsservice i Esbjerg og nærliggende områder.

  Se vores anmeldelser

  Et super professionelt stykke malerarbejde

  Kristian fra firmaet KB Oldenborg Malerfirma har været forbi vores hus i Kolding et par dage. Det udvendige træværk på huset trængte virkelig til en kærlig hånd, hvilket Kristian bestemt har givet det. Først en grundig rengøring for alger m.m. og derefter et rigtig flot stykke malerarbejde, der har fået vores hus til at se ud som nyt igen. Det har været en fornøjelse at have Kristian på besøg og til den pris bliver det ikke sidste gang 🙂

  Vi er meget tilfredse

  Vores bryggers fra 1970'erne trængte virkelig til en kærlig hånd. Det sørgede Kristian fra KB Oldenborg Malerfirma for, da han på kort tid friskede låger, vægge, lofter og lister op. Virkelig flot arbejde og vi er meget tilfredse - og til en fornuftig pris👍

  God kommunikation og smukt resultat

  Havde besøg af Kristian som ejer KB Oldenborg Malerfirma. Han udførte spartel og malerarbejde i mit husrenoveringsprojekt. Han leverede et yderst professionelt arbejde, service niveauet var i top og resultatet ikke til at sætte en finger på. Arbejdet blev udført hurtigt og fleksibelt med tørretider osv. og til aftalte pris. En klar anbefaling herfra.

  Vil du se mere af vores arbejde?

  Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.