INDENDØRS MALERARBEJDE

Indendørs malerarbejde

Skræddersyet malerservice til maleropgaver i Esbjerg

Trænger dit private hjem til en farverig opdatering, eller skal nybyggeriet gøres klar til at danne rammerne for familieliv eller virksomhed med indendørs malerarbejde? Vi beskæftiger os med en bred palette af opgaver i både privat- og erhvervsregi, og uanset opgavestørrelse kan du altid forvente personlig kundeservice og kvalitetshåndværk, når vi leverer indendørs malerarbejde til dig.

Vi kender mulighederne og materialer, og med flere års brancheerfaring kan vi give dig både rådgivning og det nødvendige malerhåndværk, der kan sikre, at du får et resultat, der skaber bedst mulig værdi i lang tid. Til vores kvalitetshåndværk arbejder vi med højkvalitetsmaling fra Sigma.

Sæt velvalgt farve på hverdagen

En af vores særlige kompetencer er farverådgivning. Vi har en stor passion for at sætte farver på hverdagen og vægge, så hvis du har mod på et mere farverigt hjem, så har vi kompetencerne til at rådgive dig i farvevalg, så det passer til både omgivelser og ønsker, så dit nybyggeri bliver personligt og indbydende, eller renoveringsprojektet kommer til at passe til resten af hjemmet.

Skal vi skræddersy et uforpligtende tilbud på malerservice til dig og dine indendørs kvadratmeter? Ingen opgave er for stor eller ukonkret til, at vi i første omgang kan tage en snak. Kontant os, så er du allerede godt i gang.

 

Kontakt KB Oldenborg Malerfirma

Dit lokale malerfirma i Esbjerg og omegn. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen nedenfor, så vender vi hurtigt tilbage til dig. Vi glæder os til at hjælpe med at realisere dine malerdrømme.

  Indendørs Malerarbejde i Esbjerg – Din Garanti for Perfektion

  Indendørs malerarbejde i Esbjerg er kun en del af hvad KB Oldenborg Malerfirma tilbyder. Vores ekspertise spænder bredt fra udendørs malerarbejde til tapetsering, fuldspartling, klargøring af flyttelejligheder og epoxy-behandlinger. Med os får du en komplet løsning for ethvert malerprojekt.

  Se vores anmeldelser

  Et super professionelt stykke malerarbejde

  Kristian fra firmaet KB Oldenborg Malerfirma har været forbi vores hus i Kolding et par dage. Det udvendige træværk på huset trængte virkelig til en kærlig hånd, hvilket Kristian bestemt har givet det. Først en grundig rengøring for alger m.m. og derefter et rigtig flot stykke malerarbejde, der har fået vores hus til at se ud som nyt igen. Det har været en fornøjelse at have Kristian på besøg og til den pris bliver det ikke sidste gang 🙂

  Vi er meget tilfredse

  Vores bryggers fra 1970'erne trængte virkelig til en kærlig hånd. Det sørgede Kristian fra KB Oldenborg Malerfirma for, da han på kort tid friskede låger, vægge, lofter og lister op. Virkelig flot arbejde og vi er meget tilfredse - og til en fornuftig pris👍

  God kommunikation og smukt resultat

  Havde besøg af Kristian som ejer KB Oldenborg Malerfirma. Han udførte spartel og malerarbejde i mit husrenoveringsprojekt. Han leverede et yderst professionelt arbejde, service niveauet var i top og resultatet ikke til at sætte en finger på. Arbejdet blev udført hurtigt og fleksibelt med tørretider osv. og til aftalte pris. En klar anbefaling herfra.

  Vil du se mere af vores arbejde?

  Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.